Taller d’art /
activitat extraescolar

El Taller d’art, és un espai didàctic per al desenvolupament de l’expressió plàstica. Ens agrada dir que al Taller d’art aprenem a mirar, amb la voluntat d’aguditzar la mirada vers una percepció més sensible del que ens envolta. Alhora, aprenem a escoltar i a dialogar amb el nostre imaginari, que és ric i únic! I quan aconseguim que l’experiència plàstica esdevingui un joc creatiu carregat de sentit i no una simple experiència auto-expressiva ràpida i fugissera, mica en mica anem descobrint què s’hi amaga darrera del llenguatge plàstic, i ens hi podem relacionar de la manera lliure i saludable.  

Principialment ens centrem amb el TRAÇ (dibuix), el COLOR (pintura) i el VOLUM (modelat amb fang). Descobrim el món del color i les seves qualitats, fem collage, pop ups, dibuix de formes, ritmes, dibuix dinàmic, dibuix lliure... i experimentem amb fang tot descobrint les tècniques bàsiques de la ceràmica i el modelat. Us hi esperem!

  • Dirigit a nens i nens d’infantil i primària
  • Horari extraescolar de migdia o tarda
  • A càrrec de Roser ArimanyPer a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!
Roser, 630 97 37 47
eldracblaugirona@gmail.com

Taller d’art /
dins l’horari lectiu
Les escoles que estiguin interessades en implementar el nostre programa d’educació plàstica i visual dins l’horari lectiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats de facilitar-vos tota la informació sobre el nostre projecte!

Roser, 630 97 37 47
eldracblaugirona@gmail.com