Hola!
Som un equip multidisciplinar, units per la convicció de que un món amb l’esperit artístic despert, sempre serà millor!
Sóc la Roser Arimany. Vaig estudiar disseny gràfic i il·lustració, i he treballat i segueixo treballant en aquest àmbit, des de fa ja més de 20 anys. En paral·lel, duc a terme tallers d’art i creativitat per a nens i nenes. Amb la necessitat de dotar de coherència les classes amb la mainada, em vaig formar amb pedagogia artísitica, d’orientació Waldorf, formació que he anat complementant amb estudis de pintura, cal·ligrafia i ceràmica. 

En aquests 10 anys de trajectòria treballant amb nenes i nens, mai em deixa de sorprendre el potencial de l’art, per a transformar la nostra mirada. És meravellós veure a un infant descobrir el verd, el vermell, o el lila... i pensar que puc posar un granet de sorra, en l’acompanyament del seu despertar sensible, em mou a seguir i creure profundament en aquest projecte!


Em dic Jordi Esteban, vaig estudiar a la Escola Massana de Barcelona, amb la especialitat d’Escultura i posteriorment em vaig formar en Pedagogia Rudolf Steiner al “Cercle per a la pedagogia Waldorf de Catalunya”, i en teràpia Artística mètode Hauschka a la Escola “El Puente”. Soc artista plàstic i treballo com a professor d’art i en teràpia artística. També soc professor i director del centre Aditya, amics del ioga de Girona, des de 1997.

Des de llavors he estat implicat en diversos projectes, com els Tallers d’Art com a camí de desenvolupament personal i social, i la Formació en Didàctica integral per a la educació primària. També m’agradaria destacar el projecte plàstic  “el jo i l’altre” que realitzo juntament amb el Pep Aymerich, des de el 2013. Adjunto el web, per si hi teniu curiositat: www.joilaltre.com