Hola!
Som un equip multidisciplinar, units per la convicció de que un món amb l’esperit artístic despert, sempre serà millor!
Sóc la Roser Arimany. Vaig estudiar disseny gràfic i il·lustració, i he treballat i segueixo treballant en aquest àmbit, des de fa ja més de 20 anys. En paral·lel, duc a terme tallers d’art i creativitat per a nens i nenes. Amb la necessitat de dotar de coherència les classes amb la mainada, em vaig formar amb pedagogia artísitica, d’orientació Waldorf, formació que he anat complementant amb estudis de pintura, cal·ligrafia i ceràmica. 

En aquests anys de trajectòria treballant amb nenes i nens, mai em deixa de sorprendre el potencial de l’art, per a transformar la nostra mirada. És meravellós veure a un infant descobrir el verd, el vermell, o el lila... i pensar que puc posar un granet de sorra en l’acompanyament del seu despertar sensible, em mou a seguir i creure profundament en aquest projecte!


Em dic Jordi Esteban, vaig estudiar a la Escola Massana de Barcelona, amb la especialitat d’Escultura i posteriorment em vaig formar en Pedagogia Rudolf Steiner al “Cercle per a la pedagogia Waldorf de Catalunya”, i en teràpia Artística mètode Hauschka a la Escola “El Puente”. Soc artista plàstic i treballo com a professor d’art i en teràpia artística. També soc professor i director del centre Aditya, amics del ioga de Girona, des de 1997.

Des de llavors he estat implicat en diversos projectes, com els Tallers d’Art com a camí de desenvolupament personal i social, i la Formació en Didàctica integral per a la educació primària. També m’agradaria destacar el projecte plàstic  “el jo i l’altre” que realitzo juntament amb el Pep Aymerich, des de el 2013. Adjunto el web, per si hi teniu curiositat: www.joilaltre.com


Sóc la Violeta Antò, he cursat els estudis superiors d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. També he estudiat Pedagogia Waldorf en especialitat artística, a l’escola Mikael de Madrid i he fet tallers d’art amb orientació antroposòfica. Darrerament he acabat els estudis del Mètode Feldenkrais amb titulació internacional. Sóc actriu i narradora oral, fa més de vint anys que explico contes i faig espectacles infantils. Paral·lelament durant aquest temps, he donat classes de teatre, moviment i art a infants i adults.

Des de molt petita vaig fer teatre i dansa, aquests eren un mitjà d’expressió que em donaven alegria i m’ajudaven a afrontar els reptes que la vida em posava. Més tard he pogut apreciar el valor incalculable de l’expressió artística en la vida dels infants. És per això que m’he volgut formar artística i pedagògicament. Em fa molt feliç poder acompanyar als nens i nenes des del coratge i la llibertat, en el camí d’auto-coneixença i superació que és l’art. Per si voleu fer una ullada www.violetaanto.com