L’art a l’escola /
per a mestres d’infantil i primària


Aquesta proposta formativa té com a objectiu ampliar els recursos didàctics dels mestres, a l’hora d’abordar l’ensenyament de l’art a la escola, en un projecte coherent des de P3, fins a sisè de primària.

Com a mestres, no sempre ens és fàcil gestionar fins a quin punt hem de posar “límits” a l’art. Hem de deixar que l’infant s’expressi lliurement o cal marcar certes pautes? Quines serien adients? Amb quin propòsit? Què passa quan els infants copien dibuixos? Quins materials són òptims per a cada edat?

Amb L’art a l’escola, exposem i practiquem algunes de les possibilitats d’experimentació plàstica que ens faciliten els coneixements i les capacitats necessàries per a oferir als infants i joves, exercicis adients a les seves necessitats d’aprenentatge i desenvolupament. 

En aquest curs, treballem per a resoldre les diverses qüestions que apareixen dins l’aula i a l’hora de fer la programació de plàstica, facilitant als mestres eines clares i senzilles que aportin coherència, sentit i bellesa, a les propostes realitzades a classe.
  • Dirigit a mestres d’educació infantil i primària.
  • Horari a convenir segons disponibilitat del centre.
  • Aquesta formació es pot desenvolupar en diversos formats, sempre en funció de les necessitats i possibilitats de cada centre.
  • No és en absolut necessari tenir coneixements o habilitats prèvies de cap mena.

  • A càrrec de:
Jordi Esteban (Barcelona, 1965), professor d’art, artista plàstic i art terapeuta.
Roser Arimany (Girona, 1978), dissenyadora gràfica, il·lustradora i mestre de tallers d’art.Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Roser, 630 97 37 47
eldracblaugirona@gmail.com